+ 381 63 347 841 office@finessadekor.com

Jednostavno i lepo rešenje: sistemi!

Paketo sistemi zavesa

Paketo zavese, Panel, Rolo sistemi

Sistem zavese ili zastori su veoma praktični, jednostavni za upotrebu i održavanje uz veoma efikasnu kontrolu osvetljenja i privatnosti. Rimske zavese ili paketo sistemi, rolo zavese, panel i ostali sistemi za zaštitu od sunca mogu izuzetno oplemeniti enterijer, bilo da se radi o opremanju poslovnog prostora ili stana.

Rimske zavese ili paketo sistem

Rimske zavese ili paketo sistemi se lako uklapaju u svaki enterijer i izrađuju se prema vašim potrebama.

PAKETO SISTEMI, rimske zavese, ROMAN SHADES Sistemi ravnih linija, pomeraju materijale po vertikali. Dobro kontrolišu svetlost. Izrađuju se od različitih materijala po meri Vašeg prozora. Veoma su praktični za održavanje, lako se skidaju i održavaju se mašinskim pranjem.

Paketo ili rimski sistem je vodeći sistem za zavese u zadnjih 7 – 8 godina. To je sistem ravnih linija, uglavnom za moderne ambijente i poslovne prostore. Pomoću ovog sistema se može dobiti tri tipa preklapanja zavesa: paketo, plise i balon zavesa.Tkanine koje se koriste mogu biti i  zavese i draperije, zavisno od toga koji efekat želite da postignete u prostoru

Panelni sistemi su najbolje rešenje za velika staklena vrata i staklene zidove.

U osnovi im je aluminijumska šina sa 3, 4 ili 5 kanala sa specijalnim klizačima sa kojima se pokreću panel trake. Panel trake mogu biti različitih širina i visina  i izrađene su od inpegniranog i plastificiranog materijala ili od tankih zavesa i draperija.

PANEL SISTEMI

Panel sistemi zavesa su sistemi potpuno ravnih formi. Mogu se pomerati ručno, pomoću potezača i daljinskim upravljanjem. Izrađuju se od različitih materijala po meri Vašeg prozora. Veoma su praktični za održavanje,lako se skidaju i održavaju se mašinskim pranjem. Mogu da budu sa 2,3,4,5 kanala, sa ručnim pomeranjem i pomoću potezača, kao i sa daljinskim upravljanjem.

U ponudi imamo i technical panel sisteme renomiranog proizvođača DESTINY & DESIGN.

Rolo sistemi

Rolo sistemi se izrađuju od plastificiranih i imprengniranih materijala.Idealni su za  moderne ambijente.

Najšira primena je u poslovnim objektima gde se najčešće koristi platno od screen materijala.

Zebra ili noć i dan sistem je trenutni hit na tržištu sistema zavesa. Platno se sastoji od horizontalnih pruga u jednoj ili dve boje koje se naizmenično dižu i spuštaju.

Stojimo vam na raspolaganju

1 + 1 =

PRATITE NAS

Finessa Dekor

Svetogorska 30, Beograd

Tel/fax: +381 11 32 32 258,
Mobilni: + 381 63 347 841, + 381 63 347 675, + 381 63 347 814 office@finessadekor.com

PIB: 106566495 M.br: 20632909

ŽR: 205 – 1566 – 46 – 18, Komercijalna banka, Beograd
ŽR: 355 – 1136923 – 73, Vojvođanska banka, Beograd